Een Rijke Historie: Generaties van Passie en Vakmanschap

Een Ervaring Doordrenkt van Erfgoed en Kwaliteit

Ontdek de unieke geschiedenis van Slagerij van den Heuvel, waar passie en vakmanschap samenkomen om de beste ambachtelijke vleesproducten te creëren. Sinds de oprichting in het begin van de 20e eeuw heeft ons familiebedrijf een rijke traditie opgebouwd, die vandaag de dag nog steeds voortleeft.

De Pioniersjaren en de Wortels van Ambachtelijkheid

Een Bescheiden Begin

In 1920 opende Willem van den Heuvel zijn slagerij aan de Hoogstraat 75 in Werkendam. Met slechts een kleine worstmakerij wist hij zijn klanten te verleiden met hoogwaardig vlees en traditionele smaken. Zijn bescheiden winkel groeide al snel uit tot een vertrouwde naam in de lokale gemeenschap.

Een Nieuwe Stap

In 1928 nam Willem een gedurfde stap en kocht hij een nieuw pand op Zevenhuizen 8. Hier realiseerde hij een moderne slagerij, worstmakerij en een eigen slachtplaats. Met deze uitbreiding kon hij voldoen aan de groeiende vraag naar zijn kwaliteitsproducten en ambachtelijk vakmanschap.

De Overdracht van Erfgoed en Groei

De Tweede Generatie

In 1961 nam Cees van den Heuvel, zoon van Willem, de slagerij over. Samen met zijn vrouw Adrie zette hij het werk voort en bouwde hij de slagerij verder uit. Met een diepgewortelde passie voor het vak en een solide opleiding aan de slagersvakschool in Rotterdam, zetten zij het erfgoed voort dat door Willem was gecreëerd.

Innovatie en Kwaliteit

Onder leiding van Cees en Adrie floreerde de slagerij. Ze introduceerden nieuwe specialiteiten, verfijnden traditionele recepten en wonnen prijzen op vakwedstrijden. Hun focus op innovatie en kwaliteit zorgde ervoor dat de slagerij bekendheid verwierf, niet alleen in Werkendam, maar ook in de wijde omgeving.

Een Nieuwe Generatie, Een Nieuw Hoofdstuk

De Derde Generatie

In 1994 namen Gerard en Wim van den Heuvel, zonen van Cees en Adrie, het roer over. Ze brachten hun eigen visie en frisse ideeën naar de slagerij. Met respect voor het ambachtelijke vakmanschap dat ze van hun ouders hadden geleerd, voegden ze nieuwe elementen toe en brachten ze de slagerij naar nieuwe hoogten.

Innovatie en Duurzaamheid

Gerard richtte zich op innovatie en duurzaamheid, met een sterke focus op het welzijn van de dieren en het minimaliseren van de ecologische impact. Hij introduceerde nieuwe producten en processen, zoals biologisch vlees en verpakkingen met een lage milieubelasting. Zo zette hij de traditie voort, terwijl hij zich aanpaste aan de moderne eisen en verwachtingen.

Wim en de Klantgerichte Ervaring

Wim legde de nadruk op het bieden van een uitstekende klantenservice en een persoonlijke ervaring. Met zijn warme glimlach en vriendelijke benadering zorgde hij ervoor dat elke klant zich welkom voelde in de slagerij. Hij luisterde naar de wensen en behoeften van de klanten en stond altijd klaar met deskundig advies en suggesties.

Een Nieuwe Generatie Betreedt het Toneel

Een Erfenis Doorgegeven

Vandaag de dag heeft de vierde generatie zijn intrede gedaan in het bedrijf. Cees, zoon van Gerard, is gepassioneerd om de erfenis van vakmanschap en kwaliteit voort te zetten. Met zijn opleiding en ervaring in het ambachtelijke slagersvak brengt hij nieuwe ideeën en een frisse energie naar de slagerij.

Innovatie en Traditie Hand in Hand

Cees combineert innovatie met respect voor traditie. Hij experimenteert met nieuwe smaken en producten, terwijl hij tegelijkertijd de tijdloze recepten en technieken van zijn voorouders in ere houdt. Zijn streven naar continue verbetering en het leveren van hoogwaardige producten blijft de kern van het bedrijf.

Een Uitnodiging om de Erfenis te Ervaren

Slagerij van den Heuvel nodigt u uit om de rijke historie en het vakmanschap van generaties te ervaren. Stap binnen in onze prachtige slagerij en laat u betoveren door de geuren, de smaken en de warme sfeer. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden bij uw keuze.

Ontdek de passie voor kwaliteit en ambachtelijkheid die Slagerij van den Heuvel uniek maakt. Laat ons u inspireren met onze innovatieve producten, terwijl we tegelijkertijd trouw blijven aan de tradities die ons hebben gevormd. Wees deel van onze geschiedenis en geniet van de heerlijke smaken die voortkomen uit generaties van toewijding en vakmanschap.

© 2023-2024 Slagerij van den Heuvel | Gemaakt met door Altena Websites