Barbecue bestellen? Cees bellen!

Barbecuepakketten op maat

Bij Slagerij C.W. van den Heuvel & Zn begrijpen we dat een geslaagde barbecue om meer draait dan alleen het vlees. Daarom bieden wij complete barbecuepakketten op maat aan. Van een intiem etentje voor twee tot een groot feest voor 60 personen, wij zorgen ervoor dat al uw barbecuewensen uitkomen.

Menuvoorbeelden

Laat u inspireren door een selectie van onze menuvoorbeelden. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden en dient u vooral ter inspiratie. We begrijpen dat u uw barbecue helemaal naar eigen wens wilt invullen. Daarom nodigen we u van harte uit om uw voorkeuren met ons te delen. Wilt u het menu aanpassen of heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan klaar om u te adviseren en uw perfecte barbecue samen te stellen.

Persoonlijke invulling

U bepaalt bij ons zelf hoe uw barbecue eruitziet. Wilt u bijvoorbeeld 4, 5 of 6 stukjes vlees per persoon, een specifieke salade zoals rundvlees-, zalmsalade of scharreleisalade, of zelfs kartoffelsalade? Geen probleem. En ook voor de finishing touch – van vers stokbrood met kruidenboter tot uiteenlopende sauzen zoals warme satésaus, knoflooksaus, barbecuesaus, en stroganoffsaus – bent u bij ons aan het juiste adres. Naast echt bestek kunt u ook kiezen voor weggooibestek. Het is uw feestje, dus u bepaalt alles zelf.

Service op locatie

Wij leveren niet alleen de barbecue en de heerlijke producten, maar bieden ook een volledige service. We bezorgen en halen de barbecue gratis op, en nemen het schoonmaken volledig voor onze rekening. U kunt zich dus volledig op uw gasten richten.

Samenwerking met lokale specialisten

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een visbarbecue of vegetarische barbecue te bestellen. We werken samen met lokale specialisten zoals Visspecialist Van Lopik voor de lekkerste verse vis en Groente- en fruitspeciaalzaak De Fruithal voor de smakelijkste fruit- en rauwkostsalades.

Ambachtelijke barbecue-ervaring

En voor een echt onvergetelijke ervaring kunt u kiezen voor een barbecue met een speenvarken of beenham. Een van onze vakkundige slagers komt bij u op locatie om het product te snijden, zodat er niets verloren gaat en u kunt genieten van een optimaal rendement.

Uitgebreid assortiment

Ons barbecue assortiment is zeer uitgebreid, van kipsaté en varkenshaassaté tot shaslick en spareribs. En met voorgebraden kipsaté in warme satésaus als ware lekkernij heeft u altijd iets bijzonders in huis. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale pakket.

Bij Slagerij C.W. van den Heuvel & Zn staat kwaliteit bovenaan. U proeft de liefde voor het vak in elk stukje vlees. Maak uw barbecue onvergetelijk met een goed stuk vlees en een service op maat. Bestel uw barbecue bij ons, en proef het verschil!

© 2023-2024 Slagerij van den Heuvel | Gemaakt met door Altena Websites